luni, 16 martie 2009

Trezirea

     Eu nu pot să vad cum ani de-a rândul, americanul merge şi plânge pentru noul său preşedinte. Cum poţi să fi aşa de orb, şi să nu îţi dai seama când ăla minte cu neruşinare, că o să facă şi o să dreagă. 

     După zeitgeist, au aparut foarte multe documentare de acelaşi gen, documentare menite să trezească poporul american şi chiar populaţia lumii de "Federal reserve system".

     Ieri am văzut "Obama Deception" şi iar m-am umplut de nervi, ca şi în cazul lui zeitgeist.

     Ce face acest sistem? Păi are dreptul legal de a tipari bacnote, şi apoi de a le împrumuta, cerând în schimb o dobândă. Adică eu pot să scot la imprimantă nişte hartii si apoi să le împrumut cuiva, şi să cer şi dobândă? Pai nu că eu nu am dreptul legal de a face aşa ceva, doar ei au. Adică o adunatură de excroci au la mână toată lumea, pentru că ei deţin toţi banii. 

     Criza:

     Criza este impusă de marii bancheri şi ţi-e foarte uşor să faci o astfel de criză, atunci când deţii 95% din banii de pe pământ. Adică noi aştia muritorii de foame folosim doar 5% din bani, pentru că restul sunt deţinuţi de marii bancheri. Cum apare criza? Simplu. Marii bancheri putrezi de bogaţi îşi iau banii înapoi de peste tot pe unde i-a băgat, rezultând falimentări şi crize. De ce fac aceste crize? Simplu, pentru că pot, şi pentru ca atunci cănd scade nivelul de trai scade şi valoarea monezii si ei pot cumpăra cu preţ de nimic, tot ce le pică în mâinile puturoase.

     Obama:

     Ce treabă are Obama aici? Obama, la fel ca toti preşedinţii americii, de la JFK încoace, este doar de faţadă. Încrederea în preşedinte era foarte mică, când opaa ce apare ce răsare? Un negru, care promitea că o să facă şi o să dreagă. Toată lumea se duce şi îl alege şi după ce se vede preşedinte, pac dublează trupele în irak, pac adoptă legi împotriva voinţei populaţiei, pac face exact opusul. 

     "Noua ordine a lumii":

     Noua ordine a lumii constă în unirea statelor vorbitoare de limbă engleză (SUA, Canada, Anglia şi Mexic) intr-o uniune cu o singură monedă. Ăsta este doar începutul pentru că în continuare lumea va fi aranjată pe 3 regiuni cu maxim 3 monede, care apoi for fuzoina intr-una singură, pentru un control absolut. Eu nu cred că se va întâmpla, e prea mult, parcă devine paranormal. Dar totuşi ceva lipseşte, nu aş crede că Rusia, China, Japonia şi o bucată de Coreea ar fi de acord cu această unire.

Ce trebuie să facem noi? Păi noi nu trebuie să facem nimic, ci doar să fim conştienţi de acest fapt. Cei ce trebuie să facă ceva sunt americanii, le-ar cam trebui o revoluţie care să dea sistemul jos, dar din păcate IQ-ul de -10 nu îi ajută cu nimic, şi cred că asta nu o să se întâmple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu