luni, 16 martie 2009

Loto Porno

     Cât de cretin trebuie să fie un om, să bage bani în loto 6/49? Păi după cum se vede, foarte cretin. Cum poţi să crezi că vei câştiga când totul e o vrajeală pe faţă, o jmecherie. Nu vi se pare ciudat că potul este extrem de mare în prejma sărbatorilor? Nu vi se pare ciudat când ies numere gen 1,2,3,4,5,6? Din toate combinaţiile posibile, ies exact alea pe care nu le-a pus nimeni.

     Cum te fură? Simplu, aparatul care învârte bilele este susţinut de un calculator. Bilele sunt codate şi citite de aparat şi transmise la calculator. Calculatorul poate să aleagă fără probleme ce bile vor muschii celor de la loto. Acest lucru chiar a fost recunoscut şi de ei, softul poate alege bilele din urnă.

     Testarea bilelor se face degeaba la noi, bilele sunt cântărite şi apoi introduse în urnă, simplu. Numai că nu e aşa de simplu, firma care produce aparatura şi bilele spune că bilele trebuie să aparţină aceluiaşi lot, dealtfel în calculator trebuie introdus lotul bilelor pentru că orice bila care nu aparţine lotului introdus în calculator nu o să fie aleasă.

     Cine are de câştigat din acest furt? Păi toată loteria, pentru că întotdeauna banii pe care şii ia loteria din vanzarea biletelor vor fi mai mulţi decât marele pot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu