luni, 23 martie 2009

Prostituţie legală sau nu?

     O fătucă de 18 ani, îşi vinde virginitatea pe 50 000 euro, nu e nimic nou, numai că fătuca este o româncă. Cu ce se deosebeşte "vânzarea" virginităţii de vânzarea păsăricii la colţu străzii? ...cu absolut nimic, pot spune chiar că s-a găsit o metodă care să fiie în afara legii, deşi nu este deloc în afara legii.

     Hai să vedem ce are de zis dexul despre prostituţie:

PROSTITÚŢIE s.f. Faptă (infracţională) comisă de femeia care practică relaţii sexuale cu diverse persoane pentru a-şi procura mijloacele de existenţă. ♢ Casă de prostituţie = bordel. ♦ Viaţă dusă de o prostituată. ♦ Fig. Înjosire, degradare. – Din fr. prostitution.

     Acum să explicăm, că poate cineva o trimite pe mica bagaboantă la puşcărie pentru acest lucru. O fufă vrea bani de facultate "cică", eu ştiu că facultatea e gratuită în România, asta dacă te duce puţin capu să iei bacu cu notă mare şi să prinzi un loc bun la o facultate mai decentă, să zicem că îţi trebuie maxim 500 euro pentru coli A4 şi pixuri pentru toţi anii de facultate. Bun, deci 500 euro pentru o păsărică virgină eu zic că e bine, dar ea în schimb cere 50.000 euro, deci după ce că se prostituează şi nimeni nu zice nimic, mai e şi prostituată de lux, apăi asta e cam absurd, cu 50 mii de euro nici nu mai faci facultate, plăteşti şi faci rost direct de diplomă, nu mai dai nici pe la cursuri 4-5 ani de zile, mai îţi rămân bani şi de o maşină.

     Acum să o luăm de la început avem aşa:

Ai cap - faci facultate bună - te angajezi şi faci faţă postului pe care îl ocupi - faci rost de bani - te îndrăgosteşti şi dai păsărica moka.

Eşti proastă - vinzi păsărica pe bani - faci facultate de căcat cu plată - te angajezi şi nu faci faţă postului pe care îl ocupi - te dă afară - dacă arăţi bine devi prostituată de lux - dacă nu ajungi pe stradă la colţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu