vineri, 6 martie 2009

Spume

     De ani de zile înghiţim rahaturile acestei "mari doamne", rahaturi care au umplut wc-ul în ultima perioadă, pentru că prostia ei nu are limite. Bolnavă de imagine, cucoana a dat din coate şi din gură şi a urcat uşor, uşor până într-un post de ministru al Turismului, asta pentru a îşi face remarcate ţoalele cumparate din "bani munciti", dând cu bidineaua pe domeniu public.

Ce am cu ea? Nu am nimic cu ea, dar nu sufăr parvenitii, nu poşi să vi să dai cu mopul la tv, când acasă nu mişti un deget, nu poţi să vi să te prefaci că tricotezi, ca să te creadă cucoanele o mare doamnă, nu poţi să fi ministrul Turismului, când îţi faci vacanţa în Dubai, nu poţi...

     Madam, se oftică pe ziariştii care o critică, şi primeste o replică dură de la Victor Ciutacu, şi chiar o merită, poate se potoleşte odată şi nu ne mai arde neuronii şi retina pe la tv cu prostiile ei.

     Băi termale in Bucureşti, este un proiect de-al doamnei Udrea, cum?, în Bucureşti? Da, în Bucureşti, unde este un loc de parcare la 10 maşini, unde se construieşte şi se dărâmă în voie, unde nu există parcuri, spaţii verzi, ci doar gropi, gunoaie şi nămol. Lumea pleacă în vacanţă să scape de Bucureşti, de praf, de zgomot şi de aer jegos, în nici un caz nu o să îşi petreacă vacanţa tot în oraş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu