marți, 10 martie 2009

Marea țeapă auto

     Taxa auto a fost triplată din 15 decembrie, s-a făcut scandal, intersecții blocate de țărani care nu stiu decât așa să protesteze, deranjând pe unii care nu au nici o vină, sau care nu pot ajuta în vreun fel la asta. Vine nea Boc si o mai scade ajungând la dublul taxei dinainte de 15 decembrie. Oamenii sunt fericiți deși taxa era practic dublă. Acum o să urmeze o bombă, pentru că e foame de bani, o parte din taxa auto o să fie inclusă în impozit.

     Deci să recapitulam, având în vedere evoluția acestei taxe avem:

 - Tariceanu triplează o taxă care era ok, chiar dacă scopul ei era și este aiurea. 

 - Boc scade taxa la 2/3.

 - Pasul urmator ar fi ca taxa să ajungă la 1/3, adică valoarea ei inițială și să se introducă și în impozitul anual.

Deznodamânt: Vazând că oamenii nu prea mai își permit să cumpere mașini, s-au gândit să scoată mai multi bani de la toți cei care au deja mașină. Fiind însă și lacomi, vor să păstreze și taxa auto, că mai se găsește câte unu să își ia câte ceva.

     Până vom vedea rezultatele mai avem de așteptat.

PS: Dacă va fi așa bine, dacă nu, voi recunoaște public că sunt cel mai mare cocalar. Și îmi voi face și statuie.

Un comentariu:

  1. Mi se pare acesta taxa o adevarata ironie si nedreptata ca niste hotii care se afla in parlamentul romaniei sa faca jaf la drumul mare si sa coduca tara asa cum le place domniile lor si nu au respect fata de cei care ia ales ca in fata lui dumnezeu suntem totii egali numai ca domniile lor a uitat pacat de noii

    RăspundețiȘtergere